Vier 60 jaar BAS Voetbal mee – Programma Jubileumweekend

Vier 60 jaar BAS Voetbal mee – Programma Jubileumweekend 18 juni 2024.  Op 17 september 2024 bestaat BAS Voetbal 60 jaar! Deze bijzondere mijlpaal willen we samen met jullie, leden, oud-leden, vrijwilligers, vrienden en sponsoren, vieren tijdens een feestelijk jubileumweekend vol sportieve en feestelijke activiteiten. Voor in de agenda: vrijdag 20 september en zaterdag 21 september!

Vrijdag 20 september - Officieel gedeelte gecombineerd met een sponsoravond
We trappen het jubileumweekend af met een officieel gedeelte, gecombineerd met een avond speciaal voor onze sponsoren en genodigden. Dit jaar, vanwege de feestelijkheden, in een andere setting dan andere sponsoravonden.

Zaterdag 21 september – Familiedag met activiteiten voor iedereen!
De activiteiten op deze zaterdag vol met voetbal, organiseren we voor iedereen! Zo is er voor de jongste leden VoetbalCity, een spectaculair voetbalparadijs waar plezier en sportiviteit samenkomen. De activiteit is bestemd voor de Pareltjes t/m JO17. 13.00 t/m 16.00 uur. Schrijf je in voor VoetbalCity

Ook zal er die middag een reünietoernooi worden georganiseerd waar (oud-)leden, vrijwilligers, sponsors en andere betrokkenen bij BAS (vanaf 18 jaar) de kans krijgen om oude tijden te doen herleven op de velden van ‘de Schelp’. Mogelijk dat er nog een leuke twist aan het toernooi zal worden toegevoegd om het extra dynamisch en spannend te maken. Mis deze kans niet om mee te doen en schrijf je snel in via deze pagina!

Tijdens deze activiteiten zijn er ook diverse andere activiteiten voor de aanwezige kinderen en andere toeschouwers. Ook is de organisatie bezig om een oude activiteit uit het verleden nieuw leven in te blazen, wat zeker een gokje waard zal zijn.

Eet je mee?
Na het toernooi zorgen we voor een heerlijke maaltijd voor alle deelnemers en aanwezigen. Om ervoor te zorgen dat er voldoende eten is, vragen we iedereen om zich aan te melden via dit formulier, ook als je niet deelneemt aan het toernooi maar wel wilt blijven eten.

Feestavond
We sluiten de dag af met een knallende feestavond in de kantine van onze vereniging. Bereid je voor op een avond vol live muziek, heerlijke hapjes en verfrissende drankjes.

Vrijwilligers nodig
Om dit weekend te realiseren zijn we op zoek naar vrijwilligers. Opbouwen en/of afbouwen? Een bar- of snackdienst tijdens het weekend? Tussendoor even helpen met een schoonmaakbeurt? Het terrein verzorgen en tiptop in orde maken? Helpen met het verzorgen van het eten op zaterdagmiddag/avond? Scheidsrechter tijdens het reuniëtoernooi? De jeugd helpen bij het VoetbalCity? Kortom, genoeg ruimte om je steentje bij te dragen aan een succesvol jubileumweekend!

Meld je aan via dit formulier.

Mogelijk geen vrij voetbal-weekend
Eerder was het mogelijk om bij bepaalde jubilea een vrij weekend aan te vragen bij de KNVB. We hadden het niet kunnen voorspellen, maar dat heeft de KNVB aangepast naar enkel 25, 50, 75 of 100 jaar. Dus een 60 jaar jubileum valt niet meer onder deze regeling. Plus daarbij is het ook mogelijk dat op deze zaterdag de eerste competitiewedstrijden van het seizoen 2024 - 2025 zullen worden gespeeld. Voor bepaalde teams kunnen we vrijstelling aanvragen bij de KNVB, maar dat geldt niet voor alle teams.

We waren al begonnen aan deze voorbereidingen en aanvragen voor dit weekend, dus we hebben besloten om toch door te zetten. Want uiteindelijk zal een ander weekend ook de nodige issues opleveren. We hebben wel de nodige, vriendelijke verzoeken bij de KNVB ingediend om rekening te houden met ons jubileumweekend.

Hoe dan ook, we kijken uit naar een feestelijk weekend!
Met sportieve en feestelijke groet,

Jubileumcommissie BAS Voetbal

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat