Bericht van de Jubileumcommissie; Save the Date!

Bericht van de Jubileumcommissie; Save the Date! 22 maart 2024.  Beste leden, oud-leden, vrijwilligers, supporters en vrienden van BAS Voetbal,
Save the date! BAS Voetbal viert haar 60-jarig bestaan en dat willen we natuurlijk met jullie vieren! Op vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2024 staat Sportpark de Schelp in het teken van festiviteiten, herinneringen en vooral veel plezier.


Wat kun je verwachten? De vrijdagavond zal gereserveerd zijn voor officiële zaken. Daarop volgt een zaterdag gevuld met activiteiten voor jong en oud. Waaronder een reünie-mixtoernooi waar oud leden en leden elkaar treffen op de velden van BAS. Dus zoek je voetbalschoenen op en zorg dat je erbij bent.

Maar dat is nog niet alles! Verwacht ook een gezellig samenzijn in de avond met live muziek, heerlijk eten en drinken, en vooral veel ruimte om herinneringen op te halen en bij te praten.

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen en updates over het jubileum? Meld je dan aan via deze link. Vergeet ook niet om onze website en sociale media kanalen in de gaten te houden voor alle nieuwtjes.
Noteer het alvast in je agenda, want dit wil je niet missen! Jullie hebben bijgedragen aan de geschiedenis van BAS Voetbal, in het verleden of in het heden. We vieren samen 60 jaar BAS Voetbal.


Met sportieve groet,
Jubileumcommissie BAS Voetbal
 

<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat